Selgros Catalog 17.05 ✳️ Vezi catalogul actual

Selgros

Selgros este un lanț de magazine cu autoservire și depozite de en-gros, care operează în România din anul 2001. Compania are sediul central în București și oferă o gamă largă de produse la prețuri competitive, adresându-se atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Selgros România operează în prezent 24 de magazine în toată țara, oferind produse alimentare și non-alimentare, inclusiv produse de uz casnic, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru animale de companie, produse de igienă personală și multe altele.

Cumpărați inteligent cu aplicația noastră

Descarcă pe Google Play
Descarcă pe Google Play

Magazinele Selgros sunt construite pentru a răspunde nevoilor clienților într-un mod eficient și comod, oferind o gamă largă de produse, dar și servicii suplimentare, precum livrarea la domiciliu, servicii de închiriere auto, servicii bancare și multe altele. Selgros este un lanț de magazine care oferă o gamă largă de produse, inclusiv alimente, băuturi, produse de curățenie, produse de îngrijire personală, produse pentru animale de companie și multe altele.

În magazinele Selgros puteți găsi atât produse alimentare proaspete, precum fructe, legume, carne, pește și lactate, cât și produse alimentare neperisabile, precum conserve, produse de panificație, dulciuri și băuturi. De asemenea, Selgros oferă o gamă largă de produse din categoria non-alimentară, inclusiv produse de curățenie, produse pentru grădinărit, jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, electronice și multe altele. Selgros oferă, de asemenea, o gamă largă de produse la prețuri mai mici pentru membrii săi de club. Acești membri pot beneficia de reduceri și oferte speciale, precum și de acces la o gamă mai largă de produse.